kreativpartner ötletek, blog

Kézzel készített ajándékok Valentin napra

2017.02.07 09:13

 

Kézzel készített ajándékok Valentin napra.

fimosziv

Olvasd el blogunkban, hogy milyen egyszerűen is meglepheted párodat...

Ha szeretnél párodnak Valentin napra egy kis meglepetést, akkor hidd el, hogy nem muszáj mindig a standard sablonokban gondolkodnod.

Egy kis kreativitás itt is jól jön és néhány apró ötlettel feldobhatod a Valentin napot is.

Most 3 nagyon egyszerűen elkészíthető kézzel készített ajándékot mutatunk Valentin napra, ami akár kiegészítőként is jól jöhet.

 

1. FIMO szív kulcstartó.

Piros FIMO hőre keményedő gyurmából készítettük. Formázás után egy fém kulcstartó lett hozzáfűzve és egy ujjlenyomattal tettük egyedivé. Tényleg pár perc az elkészítése, aztán sütőben 30-35 perc alatt 130 fokon kisüthető. A Kulcstartót a sütés után illeszd hozzá!:)

FIMO szív

 

2. POSCA szív a bögrén

Talán a legegyszerűbb de legötletesebb kézzel készített ajándék Valentin napra. Fogj egy egyszínű bögrét és rajzold meg a fülét úgy, hogy szívet formázzon. A POSCA toll erre (is) tökéletes, így hát ismét ajánljuk kedvenc kreatív hobby eszközünket.

 

love bögre

Love bögre

 

3. Zárd be a szíved egy kis üvegbe.

Érzelmesebb fajtáknak ajánljuk ezt az üvegbe zárt lakatot, de persze zárhatsz mást is akár egy kis szivecskét, ahogy tetszik. Apró üvegecske, benne kásagyöngyök és egy lakat kulccsal. Tiszta romantika nem...:)

 

üvegbe zárt lakatMini palackposta

 

Persze egy csomó "piros" meg "szív" témát is találsz a Kreativpartner webáruházban, ha Valentin napi ötletet keresel.

Jó kreatívkodást kívánunk.

Ha tetszenek ötleteink, látogass el BLOG oldalunkra, ahol kérdést  észrevételt is fel tudsz tenni a blog bejegyzések után:

Kreatív Hobby BLOG

 

Kriszti, Éva és Melinda

Kreativpartner webáruház