Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

kezszobor-keszito-por
Kézszobor készítő por negatív forma készítéshez, 300 g, extra rugalmas, gyors
4 280 Ft

Kézszobor készítő por negatív forma készítéshez, 300 g, extra rugalmas, gyors

kezszobor-keszito-por
kezszobor-keszito-por
kezszobor-keszito-por
kezszobor-keszito-por

Kézszobor készítő por negatív forma készítéshez

Kiszerelés: 300g

Extra rugalmas és gyors

Készíts élethű lenyomatot gyermeked, unokád kezéről-lábáról.


 TUDTAD??? 

Ingyenes szállítás már 20.000 Ft felett...

 TUDTAD??? 

Kedvezőbb szállítás már 7.000 Ft felett...

 TUDTAD??? 

Ajándék termék 30.000 Ft felett...

Várható kiszállítás
2023.12.07
Utolsó darab
4 280 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

Kézszobor készítő por negatív forma készítéshez

Kiszerelés: 300 gramm

Extra rugalmas és gyors

Készíts élethű lenyomatot gyermeked, unokád kezéről-lábáról. Ezeket a vissza nem térő pillanatokat érdemes szoborként is megörökíteni! A Kézszobor készítő porral pillanatok alatt el tudod készíteni a kézről-lábról levett negatív formát (öntőformát), amit utána kerámiaporral, betonnal, gipsszel kiöntve szoborként láthatod viszont. Extra gyorsan megkötő, rendkívüli részletgazdagságot visszaadó szoborkészítő por formavételhez. Alkalmas gyerek vagy felnőtt kéz, láb, illetve összekulcsolódó kéz szoborcsoport vagy kéz-láb lenyomat egyszer használható öntőformájának elkészítéséhez. Edénytől függően 1 nagyobb, 2 kisebb szobor, több relief forma készítésére elegendő! Egészségre káros anyagot nem tartalmaz!

 

 

Mennyi kézszobor készítő porra van szükség a forma elkészítéséhez?

A szükséges kézszobor por mennyisége attól függ, hogy miről szeretnénk formát készíteni, illetve hogy mekkora edény áll rendelkezésünkre a formakészítéshez.

Ezt a következő módon tudjuk kideríteni:

• Keressünk egy olyan méretű műanyag edényt, amiben úgy fér el a testrész (vagy tárgy), hogy sehol sem érintkezik az edény falával.

• Töltsük meg az edényt vízzel, majd helyezzük bele a testrészt, tárgyat úgy, hogy ne érjen le az edény aljára, és a vízszint teteje addig érjen, ameddig a szobor is fog tartani. Természetesen amikor belenyomjuk a kezünket a vízzel teli edénybe, az ki fogja nyomni a vizet, így ezt mosogatótálban, mosdóban, kádban vagy egy nagyobb méretű vödörben, lavórban (esetleg a kertben a füvön) csináljuk.

• Emeljük ki a testrészt, tárgyat, és mérjük le, mennyi folyadék maradt az edényben. Ez a folyadékmennyiség fogja a legpontosabban megmutatni, mennyi kézszobor készítő masszára lesz szükségünk.

Ezt egyszerű számítással tudjuk kiszámolni: kb. 9 dl víz + 300 g kézszobor por = kb. 11 dl massza tehát kb. 1 liter masszához 1 vödör (300 g) kézszobor porra van szükség.

Mennyi kerámiaporra, modellgipszre, vagy betonra van szükségünk a forma kiöntéséhez?

A negatív forma kiöntéséhez szükséges kerámiapor, modellgipsz vagy beton mennyisége attól függ, hogy milyen űrtartalmú a negatív forma, mekkora volt a testrész vagy tárgy, amiről a negatív formát elkészítettük.

Ezt hasonlóan végezhetjük, mint a szükséges kézszobor por mennyiségének kimérésénél:

• Töltsük meg hideg vízzel a megkötött negatív formát. A vízszint teteje addig érjen, ameddig a szobrot szeretnénk készíteni. (Ha például "csak egy kisujj" szobrot szeretnék, de az "egész kézről" készítettünk negatív formát, akkor elég csak a kisujj üregét teleönteni vízzel. Vagy ha csuklóig tart a negatív forma, de azt szeretnénk, hogy egybe legyen öntve egy talprésszel ahogy a fázisképeknél is van, akkor a vízszint érjen a negatív forma fölé.)

• Az így vízzel megtöltött negatív formából öntsük a vizet egy mérőedénybe ami megmutatja, hány deciliter kerámia vagy modellgipsz masszára lesz szükségünk.EXTRA gyors kiszállítás 

Raktárkészleten lévő termékeinkre munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott rendeléseket aznap, 10 óra után leadott rendeléseket másnap átadjuk a GLS futárszolgálatnak. Csomagodat így 2 munkanapon belül átveheted.

Ingyenes szállítás 20.000 Ft felett

Kedvezőbb szállítási díj 7.000 Ft felett

Ha az aktuális raktárkészletnél nagyobb mennyiségre lenne szükséged, kérjük írj nekünk E-mailt az info@kreativpartner.hu címre és egyeztetünk.

Adatok
EAN
5998594379532
Technika
Modellezés, gyurmázás
Cikkszám
AE02028
Öntőforma kisokos

Fenti online könyvet lapozhatod, és nagyíthatod is az alul található vezérlő billentyűkkel. Ha szeretnéd teljes képernyős nézetben is olvashatod, majd az ESC billenytyűvel vagy a vezérlő billentyűvel eredeti méretre válthatsz.

Használd tehát az alsó sor vezérlő billentyűit a kényelmes olvasási méret beállításához.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!