Hobbibeton

Nincs raktáron
Hobbibeton
980 Ft

Hobbibeton

A hobbibetonból vízzel keverve formázható beton masszát kapunk.
A hobbibeton gyorsan kötő, optimális szemcseméretű (max. 8 mm), hobbifelhasználásra javasolt szürke szárazbeton. Kültéri dekorációk, beton tárgyak öntésére alkalmas, mely ellenáll a napsütésnek, esőnek és a hónak, de a belefagyott víz szétrepesztheti. 1 kg hobbibetonhoz öntsünk kb. 1,1 dl vizet, keverjük alaposan össze és légzárvány mentesen öntsük az olajjal kikent formába. Ajánlott öntési vastagsága 8-40 mm. A bekevert hobbibeton felhasználására 15-20 perc áll rendelkezésre és 1-2 óra múlva már megszilárdul. A formából 24 óra kötési idő után ajánlott kivenni és teljes száradás után (1-2 nap) díszíteni. Az öntéshez használhatunk tisztára mosott műanyag formát, szilikonos öntőformát, nylonzacskót, ragasztószalaggal bélelt papírmasé formát, stb. Kiszáradás után szalvétatechnikával, metálfóliával, akrilfestékkel, ragasztással díszíthető a hobbibeton. A hobbibetonból készült forma színezhető, lakkozható. Eredeti zárt csomagolásban, nedvességtől, fagytól védett helyen tárolandó. Az így tárolt hobbibeton szavatossági ideje 1-1,5 évvel megnő.

Részletek
Hobbibeton
Kiszerelés:1kg
Adatok
Gyártó
Art-Export forgalmazó
shipping_label
Minimális rendelési érték 1 000 Forint
Vonalkód
5998594377286
Technika
Modellezés, gyurmázás
Gyártó
Art-Export forgalmazó
Cikkszám
AE02021
Tömeg
1 kg/db
Vélemények

Átlagos értékelés:

5 (3 vélemény)
5
(3)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Még nem írt véleményt a termékről?

Tajthi Andrea
Tajthi Andrea
2020.05.14
 - 09:29
Nagyon jó, nagyon szeretem. Esetleg lehetne nagyobb kiszerelésben is gondolkodni; egy virágkaspóra pont elment egy ilyen doboznyi. :)
És szívesen vennék hozzá geometrikus kaspó öntőformákat. (nem túl aprót, hanem amibe tényleg bele is fér egy növény) Kartonpapírból szoktam ilyesmit csinálni, de túl sok a macera vele. :)
Előnyök: Egyszerűen használható, teszi a dolgát.
Hátrányok: Kevés. :D
Krisz
Krisz
2020.05.05
 - 17:05
Próbaképpen rendeltem meg beton dísztárgyak készítéséhez. Kiváló minőség, sokkal szebb lett a végeredmény a sima betonból készült elemekhez képest.
Előnyök: Kiváló minőség, nagyon erős, könnyű vele dolgozni.
Hátrányok: Nincs
Szabó Ferencné
Szabó Ferencné
2020.04.10
 - 07:40
Szuper jó termék! Tökéletes volt a virág cserép megalkotásához!
Előnyök: -
Hátrányok: -
Öntőforma kisokos

Fenti online könyvet lapozhatod, és nagyíthatod is az alul található vezérlő billentyűkkel. Ha szeretnéd teljes képernyős nézetben is olvashatod, majd az ESC billenytyűvel vagy a vezérlő billentyűvel eredeti méretre válthatsz.

Használd tehát az alsó sor vezérlő billentyűit a kényelmes olvasási méret beállításához.