Kreativpartner webáruház - Ha az alkotás örömét keresed - AKCIÓINKÉRT KLIKK IDE

Kérdésed van? Írj nekünk! info@kreativpartner.hu

Effekt paszták

Effekt paszta

Az effekt paszták csoportjába nagyon különböző, és eltérő paszták tartoznak. Ide soroljuk a kőpasztát, mohapasztát, de ide tartozik a  vaspaszta, repedőpaszta, expand- és gyöngypaszta, szivárvány- és jéghatás paszta, hókristály- és jégkristály paszta is.

Effekt paszta


A moha és pázsitpaszta egy felfújható paszta mohával borított felületek imitálására. A térbeli hatást növelhetjük, ha hőlégfúvóval melegítjük, élethűbbé tehetjük  matt akrilfestékekkel (lime, olíva, country zöld, fenyőzöld). Puha tapintásúvá pedig a  zöld bársonypor segítségével, úgy hogy bársonyport szórunk a még nedves pasztára.

A kőhatású paszták könnyen kenhetőek, vízbázisú paszták különböző színekben. Természetesnek tűnő, kőborítású felületet készíthetünk segítségével. Bármilyen alapra használhatjuk, ecsettel és spatulával is felhordható. A különböző színű pasztákat egymással keverhetjük, így más színeket és színátmeneteket is létrehozhatunk. Száradás után csiszolható.

A vaspaszta, vasásványt tartalmazó paszták fémes és rozsdás vas felületek imitálására. Ecsettel, vagy spatulával vihetjük fel a felületre, és sablonba is kenhető. 

A szivárvány és jéghatás paszta rugalmas és átlátszóra vagy opálosra száradó vízbázisú paszta, melyből kicsillannak a jeges hatást idéző holografikus lapocskák. Éerdemes kipróbálni világos és sötét felületen is, mert különböző hatást lehet elérni vele. Bármilyen felületre felvihető, kiválóan stencilezhető is. 

Havat és jeget utánzó anyagot tartalmazó díszítő tollak. A toll segítségével jégcsapot és havas felületeket hozhatunk létre.

A jégkristály paszta, egy átlátszó, jégre emlékeztető, a hókristály paszta pedig egy fehér, enyhén csillogó, friss havat utánzó anyag.

A repedőpaszta metál egy két komponensű, 3D repedő rendszer metál színekben. A megszáradt Univerzális repesztő alapra vigyük fel a kiválasztott színt, vagy színeket. A paszta vastagsága befolyásolja a repedések mélységét és a repedések formáját. A paszta szárításához hajszárítót is használhatunk.