Elefántcsont gyanta szett 2X40ml

Raktáron
Raktárkészlet:
1 szett
Elefántcsont gyanta szett 2X40ml
2 950 Ft

Elefántcsont gyanta szett

Kétkomponensű formaöntő műgyanta rendszer elefántcsontra emlékeztető tárgyak készítéséhez. Ékszerkészítéshez, különböző, 3D dekorációs elemek készítéséhez a bútordíszítésektől kezdve a scrapbook vagy mixed-média alkotásokhoz használható kiegészítőkig is felhasználható.

Mérjünk ki azonos térfogatú A és B komponenst a mellékelt mérőedények segítségével, öntsük őket egy keverőedénybe és alaposan keverjük össze. Az elegyet öntsük rugalmas öntőformába (szilikon, lágy PVC) és hagyjuk megszáradni. A száradási idő szobahőmérsékleten 30 – 40 perc a minta méretétől függően. Az öntőformából ilyenkor kivett tárgy még hajlítható, alakítható, vágható. A teljes száradás, (kb. két óra) után a forma megkeményedik, tovább nem alakítható. Az esetleges öntési hibákat, túlfolyást ilyenkor csiszolással lehet már csak eltávolítani. A gyanta gyorsan köt, ezért csak annyi elegyet készítsünk, amennyit egyszerre elhasználunk. A komponensek összekeverésétől számítva kb. 15 percen belül fejezzük be a formába öntést. A maradék anyagot az eredeti csomagolásban, jól lezárva tároljuk, mert a komponensek fény- és nedvesség-érzékenyek.

Az elefántcsont gyantából készült tárgyak bézs színűek, felületük fényes, sima, de színessé is tehetjük őket. Színezhetjük magát a gyantát teljes tömegében Pentart alkoholos színezék oldattal, színezék porral, effekt pigment porokkal. Színezhetjük csupán a tárgy felületét is, pl. akrilfestékkel, Pentart média tintával, permetfestékkel vagy texture spray-vel. A tárgynak metálos csillogást is kölcsönözhetünk Pentart folyékony fémmel és Pentart viaszpasztákkal, vagy antikolhatjuk Pentart folyékony patinával vagy az antikoló pasztákkal. Figyelem! Bőrirritációt okozhat. Érzékeny bőrű felhasználóknak javasoljuk a csomagolásban található védőkesztyű viselését!

Nézd meg, hogyan használd az elefántcsont gyantát:

 

 


Részletek
Elefántcsont gyanta szett
Kiszerelés: 2X40ml

TUDTAD???

Ingyenes szállítás már 15.000 Ft felett

Adatok
Gyártó
Pentart
shipping_label
Minimális rendelési érték 1 000 Forint
Vonalkód
5997412734515
Technika
Modellezés, gyurmázás
Gyártó
Pentart
Cikkszám
PA734515
Vélemények

Átlagos értékelés:

5 (1 vélemény)
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)

Még nem írt véleményt a termékről?

Falucskai Zsófia
Falucskai Zsófia
2020.08.25
 - 10:10
Nagyon jó minőségű termék, könnyen használható.
Előnyök: Aprólékos öntőformához tökéletes, a részleteket gyönyörűen kiadja.
Hátrányok: Ragad, gumikesztyű használata ajánlott
Öntőforma kisokos

Fenti online könyvet lapozhatod, és nagyíthatod is az alul található vezérlő billentyűkkel. Ha szeretnéd teljes képernyős nézetben is olvashatod, majd az ESC billenytyűvel vagy a vezérlő billentyűvel eredeti méretre válthatsz.

Használd tehát az alsó sor vezérlő billentyűit a kényelmes olvasási méret beállításához.