KREATÍV HOBBY
Kreatív hobby alapanyagok - dekoráció - ötletek
Kreativpartner webáruház - "Ha az alkotás örömét keresed"

A Kreativpartner webáruház a dunakeszi Kreativpitypang hobby és kézműves bolt internetes áruházaként jött létre 2015-ben. Hobby boltunkkal a Dunakeszi, Fót, Göd környékén, Budapest és Vác között élőknek segítettünk kreatív ötletek megvalósításában. Internetes hobby boltunk fejlődése miatt azonban 2020 július 1.-től csak webáruházunk érhető el, a termékek fizikai boltban történő értékesítését megszüntettük. Kézműves termékek készítéséhez szükséges alapanyagok mellett kreaítv ötleteket is találhattok nálunk. Ha érdekel a pirográf, dekupázsbútorfestés vagy a transzfertechnika esetleg a kavicsfestés, zsugorka, nézz körül hobby boltunkban, webáruházunkban. Termékeink között megtalálható többek között sokféle akril festék, FIMO gyurma, rizspapír, textilfesték, dekorgumi, táblafestékPOSCA tollakkal pedig - ami egyik kedvenc kreatív hobby alaptermékünk - szinte minden felületre lehet színezni. Ha különleges kreatív hobby alapanyagokat keresel, próbáld ki a transzfer oldatot, vagy a Média tinta sprayt. A minőségi alkotást nagymértékben segítik kreatív eszközeink, szerszámaink. Kézműves ötletek megvalósításához inspirációt és alapanyagokat is találsz nálunk.

Hobbyművész partnereink művészellátó termékeink között is válogathatnak.
Hírlevelünkre érdemes feliratkozni, mert rendszeres ismertetőt küldünk a kreatív hobby piac újdonságairól, illetve ötleteket mutatunk az új alapanyagok vagy közelgő alkalmak kapcsán. Kreatív partnereink rendszeres kupon akciókkal használhatják ki kedvezményeinket. Törzsvásárlóink állandó árengedmény mellett rendelhetnek kreatív hobby webáruházunkból.

Akiket részletesebben érdekel, hogy egy-egy ötletet hogyan készítettünk, blogunkból is tud tájékozódni. Kreatív hobby ötleteket bemutató blogunkat rendszeresen frissítjük: Kreativpartner blog.

Kreatív hobby - Kreativpartner

INGYENES kreatív hobby mini akadémia + DUPLA akciós kupon ajándék.

Ingyenes kreatív mini akadémia összefoglalónkban alábbiakról olvashatsz:

  • Hobby festés kisokos
  • Dekupázs technika alapjai
  • Stencilezés technikája
  • Koptatott festés módszerei
  • Öntőforma kisokos

Mini akadémiánkat tapasztalt alkotó Partnereink segítségével állítottuk össze, hogy Neked minél nagyobb örömet okozzon az alkotás és elkerüld azokat a bosszúságokat, melyeket 1-1 technika nem megfelelő alkalmazása okoz.

Havonta pedig 2 akciós kupont küldünk, hogy kedvenc hobby alapanyagaidat kedvezménnyel szerezhesd be.

Kérd az INGYENES kreatív hobby mini akadémiát ITT >>>

Tekintsd meg aktuális ajánlatainkat

Köszönjük vásárlóink visszajelzéseit
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner
kreativpartner